Ξεκλείδωσε ένα Θησαυρό Γνώσης και Ανταμοιβών: Η Καμπάνια $200,000 LOE Airdrop Ξετυλίγεται

Ξξεκλείδωση Θησαυρού Γνώσης και Ανταμοιβών: Ξεδιπλώνεται η Καμπάνια Airdrop των $200,000 του LOE
Αγαπητοί λάτρεις του παιχνιδιού και φανατικοί της κρυπτογραφίας,
Καθώς εισχωρούμε βαθύτερα στην ψηφιακή εποχή, η ένωση του παιχνιδιού με την τεχνολογία των blockchain δημιουργεί πρωτοφανείς δρόμους συμμετοχής, εκπαίδευσης και εμπλουτισμού. Το Legends of Elysium (LoE) βρίσκεται στο προσκήνιο αυτής της επανάστασης, διοργανώνοντας μια εκπληκτική εκπαιδευτική καμπάνια Airdrop που δεν μόνο ενημερώνει τους παίκτες για το νέο “Φυγικό” παράδειγμα, αλλά επίσης τους αμοίβει με ένα χρηματικό ποσό $LOE, συνολικού ύψους $200,000!
Ο συνδυασμός της Εκπαίδευσης και των Ανταμοιβών:
Η ουσία αυτής της καμπάνιας βρίσκεται στον εξαίρετο συνδυασμό μάθησης και κερδοφορίας. Δεν περιορίζεται απλώς στη λήψη των tokens· πρόκειται για το να ξεκινήσετε ένα ταξίδι ανακάλυψης, να εξερευνήσετε τον συναρπαστικό συνδυασμό των φυσικών και ψηφιακών κόσμων και να δημιουργήσετε μια κοινότητα ενημερωμένων, αρθρωμένων και ενδυναμωμένων παικτών. Μέσω αυτής της Όραματικής καμπάνιας, το LoE επιδιώκει να αποκαταστήσει την απορία γύρω από την ευρηματική δυναμική των “Φυγικών” αντικειμένων και της τεχνολογίας των blockchain, προσφέροντας σαφή κατανόηση αυτών των καινοτόμων αλλαγών.
Οι Διπλές Φάσεις της Ευημερίας:
Αυτή η επική καμπάνια αναπτύσσεται σε δύο εμπλουτιστικές φάσεις, όπου κάθε μια φέρνει γνώση και επιβράβευση.

Φάση 1: Καλεί το πρώτο κύμα γνώσης και ανταμοιβών που περιλαμβάνει έως και 1,000,000 tokens LOE.
Φάση 2: Ενισχύει το υπόλοιπο των ανταμοιβών σε 3,000,000 tokens LOE, προωθώντας περαιτέρω την αποστολή της εκπαίδευσης προς τις σφαίρες της συμμετοχής και των ανταμοιβών.

Η Αριστεία της Συμμετοχής:
Το Legends of Elysium χρησιμοποιεί ένα δίκαιο σύστημα βαθμολόγησης με βάση τους πόντους για να εξασφαλίσει μια δίκαι


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες: