Οι θρύλοι απελευθερώνονται: Ένα εκπληκτικό ρεύμα στην Νύχτα Καινοτομίας του BNBChain – EthCC Παρίσι 17-20 Ιουλίου 2023

Legends of Elysium: Ένας εκρηκτικός συνδυασμός στο BNBChain Innovation Night – EthCC Paris 17-20 Ιουλίου 2023
Καθώς ο καζάνι του καλοκαιριού έβραζε με καινοτομία στην καρδιά του Παρισιού, το BNBChain Innovation Night στο EthCC έριξε τα φώτα πάνω σε ένα κόσμο όπου η φαντασία διαποτίζεται με την πραγματικότητα, όπου κάθε κάρτα που απεικονίζεται και κάθε αγώνας που διεξάγεται υπερβαίνει το ψηφιακό χάσμα και εντάσσεται στα αρχεία των θρύλων. Ανάμεσα σε μια αστραπιαία παρέλαση blockchain φανατικών και λάτρεων των παιχνιδιών, η ομάδα των Legends of Elysium (LoE) ανέβηκε στο βήμα, όχι απλώς ως προγραμματιστές αλλά ως αγγελιοφόροι μιας επανάστασης που θα αναπροσδιορίσει την ουσία των eSports και των Trading Card Games (TCG).
Το ιερό του eSport του Παρισιού παραμύθιαζε με τον ενθουσιασμό που θυμίζει την παραμονή μιας μεγάλης κατάκτησης καθώς ο Ιούλιος 19 ξεδίπλωνε το αφήγημα της blockchain στα eSports και το TCG. Η αυγουστιάτικη συγκέντρωση δεν ήταν απλώς ένας χώρος συνάντησης αλλά μια κατακόρυφη ανταλλαγή απόψεων που φέρει το σήμα της καινοτομίας και το πνεύμα των αδιεξόδων περιπετειών. Το BNBChain Innovation Night δεν ήταν απλώς ένα γεγονός, ήταν ένας χρονικός πίνακας της αναγέννησης που αποκήρυξε τους διαδρόμους του παιχνιδιού.
Η αυλαία ανέβηκε, αποκαλύπτοντας ένα τοπίο όπου κάθε κλικ ήταν ένα βήμα προς το μέλλον, όπου κάθε παιχνίδι ήταν ένας δικός του κόσμος. Η έκθεση παρουσίασε μια ποικιλία παιχνιδιών, καθένα ένα πανόδερμο στην αλυσίδα της blockchain. Το Oxya Origin, το Mummy.io, το Games for a Living, το Ultimate Champions, το Cyber Titans και το πολύτιμο bijou, τα Legends of Elysium, αφηγήθηκαν τον μύθο της καινοτομίας, μιας εκδρομής πέρα από τον πιξελαρισμένο ορίζοντα στην blockchain πέρα από.
Καθώς περιπλανήθηκα στους διαδρόμους, κάθε περίπτερο ήταν ένας πύλη προς έναν κόσμο όπου η blockchain ήταν η γλώσσα του βασιλείου, όπου κάθε συναλλαγή ήταν μια μαρτυρία του αδιάσπαστου δεσμού μεταξύ gaming και blockchain. Ωστόσο, ανάμεσα στη λάμψη του κώδικα και στη λάμψη των γραφικών, το περίπτερο του LoE ήταν εκεί που η φαντασία κλήθηκε. Δεν ήταν απλώς ένα παιχνίδι. Ήταν μια οδύσσεια, όπου κάθε παίκτης ήταν ένας θρύλος, όπου κάθε αγώνας που διεξήχθη ήταν ένα κεφάλαιο στα αρχεία του Elysium.
Η συζήτηση δεν ήταν απλώς μια συζήτηση, αλλά μια ομάδα ψηφιακών πολεμάρχων, που αποκωδικοποίησε το σχέδιο ενός μέλλοντος όπου το παιχνίδι δεν ήταν μόνο μια διέξοδος αλλά μια πραγματικότητα καθεαυτή. Ο διάλογος αντηχούσε μέσα από την αίθουσα καθώς η ομάδα του LoE εμβάθυνε στον χώρο του gaming blockchain, διασαφηνίζοντας την παίξτε-κερδίστε παραδειγματικό παράδειγμα που ήταν το βασικό τεκμήριο του LoE. Ο διάλογος υπερβαίνει τον κώδικα και τους αλγορίθμους και μεταβιβάζεται στην ηθική της ανάπτυξης της κοινότητας, μια πίστη που ήταν η καταβόθρα του επιβλητικού βασιλείου του LoE.
Η αφήγηση της συμμετοχής της κοινότητας στην ανάπτυξη παιχνιδιών δεν ήταν απλώς μια λειτουργία αλλά η ζ


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες: