Οι Θρύλοι της Ελύσιας στο παιχνίδι Ήρωες του Παιχνιδιού

Οι Θρύλοι της Ηλυσίου στους Ήρωες του Παιχνιδιού

Ως φανατικός του gaming και blogger, αποφάσισα να εξερευνήσω το μαγευτικό κόσμο του παιχνιδιού Legends of Elysium (LoE), με σκοπό να αναλύσω και να εξηγήσω τις πολυπλοκότητες και τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού, επικεντρώνοντας ιδιαίτερα στους ήρωες του παιχνιδιού. Αυτοί οι χαρακτήρες εμπλουτίζουν σημαντικά την εμπειρία του παιχνιδιού και, επομένως, αξίζουν έναν αναλυτικό ματιά στις λειτουργίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Στο LoE, η δημιουργία ενός εξατομικευμένου ήρωα είναι απαραίτητη για τον παίκτη, καθώς ο χαρακτήρας αυτός αντιπροσωπεύει όχι μόνο τον παίκτη στον αγωνιστικό χώρο του παιχνιδιού, αλλά καθορίζει επίσης το μοναδικό στυλ παιχνιδιού του παίκτη. Αυτή η εξατομίκευση προσδίδει ένα στοιχείο ατομικότητας στον υψηλά ανταγωνιστικό κόσμο του LoE. Ενδιαφέροντα, ένας παίκτης μπορεί να έχει πολλούς ήρωες στον ίδιο λογαριασμό, με το μέγιστο όριο επιπέδου να είναι 50. Όσο υψηλό είναι το επίπεδο του ήρωα, τόσο περισσότερα HP φέρει στον αγωνιστικό χώρο, και τόσο περισσότερη εμπειρία και πλούτο θα αποκτήσετε ως παίκτης.

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού – Οι παίκτες έχουν τρεις επιλογές φυλής, συμπεριλαμβανομένων των Ανθρώπων, των Orc και των Σκοτεινών Ξωτικών. Οι τρεις φυλές έχουν τις δικές τους παθητικές δεξιότητες, που βασίζονται κυρίως σε διάφορα είδη καρτών. Οι παθητικές ικανότητες γίνονται ισχυρότερες όσο προχωράει ο ήρωας στα επίπεδα.

Για να τονίσουμε σύντομα κάθε φυλή και τα χαρακτηριστικά της:
– Οι άνθρωποι προσφέρουν μια μπόνους +1/+1 μονάδα σε ένα τυχαίο μονάδα Αγρού στον αγωνιστικό χώρο με την πάροδο του Nth γύρου.
– Οι Ορκ επωφελούνται από παρόμοια οφέλη, αλλά σε ένα τυχαίο μονάδα Βουνού.
– Οι Σκοτεινοί Ξωτικοί χρησιμοποιούν παρόμοια οφέλη για μια μονάδα Δάσους.

Αυτό το μπόνους που σχετίζεται με τη φυλή ενεργοποιείται όταν ο ήρωας φτάσει το επίπεδο 6 και επιταχύνεται καθώς προχωρά το επίπεδο του ήρωα.

Ο ήρωας μπορεί επίσης να επιλέξει μια τάξη από επιλογές όπως πολεμιστές, τοξότες ή μάγοι, που χορηγούν διαφορετικές ειδικές παθητικές ικανότητες που δεν σχετίζονται με τις μονάδες. Για παράδειγμα, ένας πολεμιστής ξεκινά τη μάχη με έξτρα +5 HP, ο τοξότης τοποθετεί ένα πρόσθετο έδαφος στον πρώτο γύρο, και ένας μάγος ξεκινά με μια τυχαία κάρτα ξόρκι.

Ένα συναρπαστικό μέρος του LoE είναι η ενσωμάτωση των μη αντιγράψιμων κερμάτων (NFTs). Για παράδειγμα, κάθε ήρωας που φτάνει στο επίπεδο 2 μπορεί να γίνει μία μοναδική μη αντιγράψιμη νόμισμα (NFT), καθιστώντας το μεταβιβάσιμη περιουσία. Για να αναβαθμίσετε το επίπεδο του ήρωα σας, πρέπει να συμμετάσχετε σε μάχες, συλλέγοντας αρκετή εμπειρία.

Οι νέοι ήρωες ξεκινούν πάντα στο επίπεδο ένα. Για να ανεβάσετε το επίπεδο, οι ήρωες χρειάζονται όλο και περισσότερη εμπειρία. Εδώ είναι πώς υπολογίζουμε την εμπειρία που απαιτείται για το επόμενο επίπεδο:
Απαιτούμενη XP = Επίπεδο ήρωα πολλαπλασίασμένο με το επίπεδο του ήρωα + προηγούμενα απαιτο


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες: