Μέλλον του Gaming από το BSC News και το Legends of Elysium

Το Μέλλον του Gaming από τo BSC News και τους Legends of Elysium

Οι Legends of Elysium και το BSC News προφητεύουν: Η επόμενη γενιά του Gaming και το Μέλλον του Blockchain αποκαλύπτονται!

Το μέλλον του Gaming και του Blockchain είναι προορισμένο να επαναστατήσει τον ψηφιακό χώρο, με εκπληκτικές απόψεις από κορυφαία πρόσωπα των αυτών των κλάδων που παρουσιάστηκαν σε μια πρόσφατη συζήτηση. Οι Legends of Elysium (LoE), που θεωρούνται οι πρωτοπόροι του κλάδου, τονίστηκαν σε αυτήν τη συζήτηση. Οι κεντρικοί πρωταγωνιστές: ο Kyle Heise, Διευθυντής Περιεχομένου του BSC News και ο Darek Piaskowski, COO του LoE, μας καθοδήγησαν μέσα από έναν λαβύρινθο συναρπαστικών δυνατοτήτων σε ένα πρόσφατο βιντεο podcast στο YouTube.

Το BSC News και οι Legends of Elysium έχουν αναδειχθεί στον τομέα του Blockchain και του Gaming. Το BSC News, ένα κύριο μέσο για περιεχόμενο σχετικό με το BNB Chain, δημιουργήθηκε λόγω της έλλειψης αξιόπιστων ειδήσεων σχετικά με το BNB Chain. Παρά το γεγονός ότι δεν συνδέεται απευθείας με το Binance, διατηρεί στενούς δεσμούς με τη χρηματοοικονομική και την κοινότητα του BNB Chain, προκειμένου να εξασφαλίσει την παροχή σχετικού και χρήσιμου περιεχομένου για τους ακόλουθούς του.

Η συζήτηση πήρε συναρπαστικές τροπές, εμβαθύνοντας στις συλλογικές εμπειρίες του Heise και του Piaskowski με τη διακύμανση της κρυπτογραφίας στην αγορά και τη στενή συνεργασία τους με τον τοπίο των blockchain projects. Έδωσαν έμφαση στις προσπάθειές τους για τη βελτίωση της τοκετονομίας, τη δημιουργία κοινότητας και το αποτελεσματικό μάρκετινγκ – κρίσιμοι παράγοντες για την επιτυχία κάθε blockchain project.

Η συζήτηση μεταφέρθηκε στον κόσμο του Gaming, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις μοναδικές πολιτισμικές εναργείες της Ιαπωνίας που μπορούν να εμπνεύσουν τον κόσμο των παιχνιδιών. Εισέλθετε στους Legends of Elysium – ένα παιχνίδι με κάρτες διαδικτυακά που συνδυάζει καινοτόμα στοιχεία ψηφιακού παιχνιδιού με παραδοσιακά επιτραπέζια παιχνίδια. Ο Piaskowski εκφράζει τη χαρά του που φέρνει υψηλής ποιότητας παιχνίδια στο παγκόσμιο κοινό και τη σημαντική επίδραση των παιχνιδιών στον πολιτισμό της Ιαπωνίας.

Εξίσου σημαντική ήταν η εξερεύνηση του τρόπου με τον οποίο η τεχνολογία blockchain μπορεί να οδηγήσει στη μεταμόρφωση της βιομηχανίας των παιχνιδιών. Η συνάντηση των παιχνιδιών και της τεχνολογίας blockchain μπορεί να δημιουργήσει μια εμπλοκή σε βάθος και ένα αίσθημα πραγματικής κυριότητας, δημιουργώντας πιο σημαντικές και ανταμοιβόμενες εμπειρίες παιχνιδιού για τους παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με αισιοδοξία, επιμένοντας στη σημασία της ανοικτότητας στην αλλαγή και την επικύρωση νέων έργων. Υπογράμμισαν ότι ο ανοικτός πνευματισμός που επιδεικνύουν διαπρεπείς ιαπωνικές επιχειρήσεις όπως η Konami και η Sega είναι υπόδειγμα. Η θετική στάση απέναντι σε τέτοιες μεταμορφώσεις είναι πράγματι θεμελιώδης για την ευρεία αποδοχή.

Αυτή η καθηλωτική συνεδρία είναι μέρος μιας σειράς με τίτλο “Επικεντρωθείτε”, που παράγεται από τη Skyland Ventures και εξερευνά τα πιθανά και τις δυνατότητες του blockchain και του gaming. Η Skyland Ventures, ένα κεφάλαιο κινδύνου που υποστηρίζει startups στον τομέα της τεχνολογίας, έχει επενδύσει σε πάνω από 120 startups, ειδικά στην Ιαπωνία. Οι Cryptos, τα NFT, τα Blockchain και τα startups είναι η τρέχουσα πρωταρχική τους εστίαση.

Αυτό το podcast αναμφίβολα αποτελεί πηγή γνώσης που παρέχει στους θεατές μια πιο βαθιά κατανόηση των ραγδαία εξελισσόμενων βιομηχανιών. Η συζήτηση α


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες: