Οδοιπορικό & Ορόσημα του Legends of Elysium

Καλωσορίσατε στον συναρπαστικό κόσμο του Legends of Elysium (LoE), ένα συναρπαστικό νέο παιχνίδι καρτών που υπόσχεται μια μαγευτική συνδυασμό υψηλής ποιότητας γραφικών, συναρπαστικού gameplay και μιας συναρπαστικής ιστορίας που σας μεταφέρει στο φανταστικό κόσμο του Elysium. Ως ένας παθιασμένος φαν των παιχνιδιών και δημοσιογράφος, είμαι ενθουσιασμένος να μοιραστώ μαζί σας το συναρπαστικό χρονοδιάγραμμα, το δρόμο και τα σημαντικά ορόσημα, την προηγμένη τεχνολογία εντός του παιχνιδιού και την πρόοδο αυτού του δωρεάν παιχνιδιού προς όλες τις κατευθύνσεις, ανεξάρτητο από πλατφόρμα.
Ξεκινώντας το ταξίδι του το τρίτο τρίμηνο του 2021, η ομάδα που κρύβεται πίσω από το LoE εμβαθύνθηκε σε εκτεταμένη αγοραστική έρευνα, δημιουργώντας το αρχικό συνεπός λογισμικό παιχνιδιού (GDD) του έργου. Το επόμενο τρίμηνο ξεκίνησε η ανάπτυξη· το λεπτομερές GDD, η οικονομία του παιχνιδιού, ένα προσχέδιο του μηχανισμού του θησαυρού και ένα συμβόλαιο με μια επαγγελματική ομάδα ανάπτυξης τέθηκαν όλα σε εφαρμογή.
Το πρώτο τρίμηνο του 2022 σημείωσε αρκετά σημαντικά ορόσημα, συμπεριλαμβανομένης της τελικοποίησης του GDD, της έρευνας τεχνολογίας, της πρόσληψης γραφίστα για απαράμιλλα εικονογραφημένες κάρτες και της ανάπτυξης του κύριου μενού του παιχνιδιού. Αυτή η φάση είδε επίσης τη δημιουργία μιας αφιερωμένης ομάδας ανάπτυξης blockchain και τη δημιουργία της πρώτης έννοιας του παιχνιδιού.
Το δεύτερο τρίμηνο του 2022 ήταν μια έντονη περίοδος δραστηριοτήτων. Συνεχίστηκε η εμπεριστατωμένη εργασία στις εικονογραφήσεις και τα γραφικά του παιχνιδιού. Ο σχεδιασμός του Genesis Game Board τελιοποιήθηκε, και το κύριο μενού του παιχνιδιού υλοποιήθηκε και στην Unity. Αυτή η φάση είδε επίσης την ανάπτυξη πολύπλοκων μηχανισμών παιχνιδιού όπως το σύστημα μάχης βάσει γύρων, το σύστημα κατανομής της Μάνα, και έναν μηχανισμό καύσης των καρτών. Σε αυτήν τη φάση ξεκίνησε επίσης το σύστημα σύνδεσης των παικτών και το Ταμιευτήριο.
Μεταβαίνοντας στο τρίτο τρίμηνο του 2022, η ομάδα είχε ολοκληρώσει τα τελευταία χτυπήματα για το σχεδιασμό του κύριου μενού και εργαζόταν πάνω σε νέες προβολές της Unity, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων, της δημιουργίας τράπουλας, των συλλογών καρτών και άλλων.
Το τελευταίο τρίμηνο του 2022 έγιναν έντονες εξελίξεις. Η ομάδα εργάστηκε σε αρκετούς μηχανισμούς παιχνιδιού, ολοκλήρωσε την προ-άλφα έκδοση του παιχνιδιού, ξεκίνησε τον αρχικό έλεγχο και ισορροπίαση, και ενσωμάτωσε τη Marketplace με τον διακομιστή. Σε αυτήν τη φάση ξεκίνησε επίσης η πρόσληψη δοκιμαστών για το Κλειστό Βήτα.
Καθώς προχωρούμε στο 2023, το πρώτο τρίμηνο σηματοδοτεί την έναρξη μιας εντυπωσιακής φάσης ανάπτυξης. Προστέθηκαν κινούμενα σχέδια και εφέ στο gameplay, ενσωματώθηκε ένα περίπλοκο σύστημα συνομιλίας στο παιχνίδι, και έγιναν περαιτέρω δοκιμές για το Κλειστό Βήτα. Το δεύτερο τρίμηνο θα ακολουθήσει με αυστηρές δοκιμές του Κλειστού Βήτα, επιθεωρήσεις έξυπνων συμβολαίων, την προ


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες: